Wilt u informatie over een specifiek product of over hardwarecompatibiliteit? Heb je een lopende bestelling en wil je deze wijzigen? Wilt u een retourzending aanvragen?

Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Vergeet ook niet onze veelgestelde vragen te lezen, waar je antwoorden op je vragen vindt!

Per e-mail

Vergeet niet je bestelnummer en/of het nummer van de huidige retourzending in de onderwerpregel van de e-mail te vermelden om de verwerking te vergemakkelijken!

Klantenservice

contacto@lenhapellet.com

Ons klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over een lopende bestelling, een creditnota, een probleem met het volgen of afleveren van een pakket en alle andere praktische informatie.

Technische dienst

contacto@lenhapellet.com

Wil je advies over je aankoop of informatie over een product of compatibiliteit? Onze technici staan klaar om naar je te luisteren en je problemen op te lossen.

Klantenservice

contacto@lenhapellet.comAls je een vraag hebt over de werking van een product of als je een klantendienstgeval wilt opvolgen, staan onze technici tot je beschikking.
Alle retouraanvragen (defect, annulering, enz.) moeten via de volgende pagina worden ingediend: Retouraanvraag.